Records by Robert Broberg

7" vinyl

no cover
Ingela (1969)
Ingela / Ellen
Robert Broberg - Uppblåsbara Barbara
Uppblåsbara Barbara / Elisabeth

LP

Robert Broberg - Helrobban blandar och ger
På listan / Tjofaderittan-yeh-yeh / Boxarvisan / Liftarvisan / Pacifisten / Droppar hoppar / Fantomen / Krigsfrossaren / Elektrikern / Terminal blues / Koftan / Trycka på knappen / Bankrånet / Herr sardin / Franska vattnet / Vi har ingen lägenhet
Robert Broberg - 7 Bitar Robban + 7 Bitar Broberg
Bättre en fågel i handen / Glad och sur / Mej händer ingenting / Örat / Jag är en brygga / Båtlåt / Taxifiket / Medan årstider kommer och går / Väder-leken (felpratarmonolog) / Kvisslan / Vad får det lov att vara? / Jag måste hejda mej! / Maria-therese / Snoriga sture
Robert Broberg - Längta efter kärlek
Längta efter kärlek / Fjärilen / Svampplockaren / Hör hur hjärtat dunkar / Dans och spel / Äntligen, min älskling, äntligen / I ett litet, litet hus ska vi bo / Rimma med Robban / You’ve Got The Wrong Perfume, Babe / Vedhuggarvals / Om du blott blir min / When I’m Without You / Vedsnutt / Kärlekens vind / Alla springer omkring och försöker fånga den stora kärleken / Din bild gör mig vild / Fläckbortagartango
Robert Broberg - Tjejjer
Tjejjer (1969)
Tjejjer (Inl.) / Mariga Mary / Uppblåsbara Barbara / Marie / Aurora Rosenkvist / Köttbullar / Elisabeth / Gun Åhrén / Lotta / Rut / Blenda / Carola / Tjejjer (Slut) / Lajla 1 / Ingela / Ulla-trapid / Ellen / Lajla 2 / Elaine / Lajla 3
Robert Broberg - The Pling & Plong Show
The Pling & Plong-Sång (inl) / Ett-fyra-fem / Vanu’ra-vadå’ra-vae’re / Pling-Plong-Sång (slut.) / Sitting Bull / Gubbe Röd / Huppegupptäcksfärd / Tågblås / Pretty Baby / Kra-kra-kra / Järnvägsövergångsång / Broggie-woogie
Robert Broberg - En typisk rund LP med hål i mitten
Redan när vi sätter oss till bords / Darling Believe Me! / Insidan av ditt lår / Good Morning / Höstlåten: (till någon långt borta) / You & I in the Morning / Woulle wou mon change e’vieux? / C’mon la louna / Jag drömmer en dröm när jag drömmer / Ingen BH under blusen – Kom å lek me’ mej! / Blang-blang-pysch-la-la- Boom boom / Verona / How Do You Feel-mjölk idag?
Robert Broberg - Jag letar efter mig själv
Jag letar efter mej själv / Slå ett slag varje dag / Det finns ett tomrum / Jag kräver alltid mer / Att ha det taskigt med sig själv i paris / Vi förlorar idag för imorgon / Jag letar… / Jag har alltid trott / Allt det gamla har gått i kras för mej / Varför flög jag inte på dig där i snabbköpsbutiken / Du säger jag vill riva ner / Jag är inte alls så där tuff och gamängaktig / Lyckan tänder en i sänder / Puzzelbitarna / Inte fixar man sin ensamhet på de’ viset, nej!
Robert Broberg - Vem är det som bromsar & vem är det som skjuter på
Vem är det som bromsar? (1) / Vem är det som bromsar? (2) / (Det är så lätt man fastnar i) Myterna om sig själv / Var ska vi börja? / Sch – Säg inte som det är / Det måste vara roligt att göra revolution / Arbetet börjar (dagen efter den ideologiska diskussionen kvällen före) / Ensam i den stora bussen / En framtida vision av en skyddslös kommunikation / 2+2=5
Robert Broberg - Tolv sånger på amerikanska
I Wanna Be A Machine / Pretend / You Can Use My Dummy / Song To A Plastic Messiah / The Artificial Kind Of Sex-appeal / I Love Things / There’s Absolutely No-one Cuter Than My Little Sweet Computer / Fake It! / Programs And Prognoses / With A Condom All Over My Body / Would You Like To Be My Object For Tonight / Let Me Touch Your Surface
Robert Broberg - Motsättningar
Du har en Pinochet i garderoben / Jag tar ofta på mig min kofta / Jag älskar dej – ditt helvete! / Cirkuslåten / Två knappar längst ner / Sprucken i tusen bitar / Ingenting är evigt – Allting förändras / Farbror Anders Funk / Jag skall inte ligga lik / Leva upp till någonting man inte e’ / Doktor Jekyll och Mister Hyde / Vill du vara mitt sexualobjekt ikväll / Drömmen om den rena kärleken

Leave a comment

Your email address will not be published.


*